Deelnemers

Alle vrouwen die hebben meegedaan aan het afgeronde Lifestyle onderzoek samen met de vrouwen van Radiel kunnen meedoen aan het WOMB project. Van alle vrouwen die mee doen wordt via online vragenlijsten informatie verzameld over gezondheid, welzijn en leefstijl. Van vrouwen die een kind hebben gekregen wordt informatie over de gezondheid, groei, welzijn en leefstijl van hun kind verzameld.

De vragenlijsten vult u online in op een voor u geschikt moment. Ook vragen we u om informatie over uw voeding te geven en een bewegingsmeter te dragen om een compleet beeld van uw leefstijl te krijgen. We zullen u apart vragen of u ook wilt mee werken aan metingen van de gezondheid. De metingen geven ons en uzelf een nog beter beeld van uw gezondheid en dat van uw eventuele kind. Deze metingen zullen los van het invullen van de vragenlijsten plaatsvinden.
Het is ook mogelijk om de vragenlijsten online in te vullen via een beveiligde verbinding. Klik op op één van de knoppen hiernaast om de WOMB women of WOMB kids vragenlijst online in te vullen.

 

Veelgestelde vragen voor deelnemers aan WOMB project


Wie kunnen er deelnemen aan dit onderzoek?

Alle vrouwen die hebben meegedaan aan het Lifestyle onderzoek kunnen meedoen aan het WOMB project.

Zijn er kosten aan de deelname verbonden?

Nee, er zijn geen kosten aan deelname verbonden.

Is meedoen verplicht?

U bepaalt zelf of u meedoet of niet. U mag elk moment stoppen met het onderzoek, ook als u al getekend heeft om mee te doen. Als u stopt met het onderzoek dan heeft dit geen invloed op eventuele behandelingen.

Wanneer zijn de resultaten van het onderzoek bekend?

De verwachting is dat de eerste resultaten van het onderzoek medio 2018 bekend zullen zijn.

Veelgestelde vragen over de online vragenlijsten


Ik wil zelf wel meedoen, maar mijn kind laat ik liever niet meedoen, kan dat ook?

Dat kan zeker. Meedoen is vrijblijvend.

Kan ik de vragenlijst ook op een smartphone of tablet invullen?

Ja, dat kan. De online vragenlijst wordt ook ondersteund door Android en iOS (Apple).

Kan ik zelf bepalen wanneer ik de online vragenlijst invul?

U kunt zelf beslissen wanneer u de vragenlijst wilt invullen. Het is prettig wanneer u de vragenlijsten in ieder geval binnen 4 weken na het ontvangen van de link heeft ingevuld.

Hoe lang zal het duren om de complete vragenlijst in te vullen?

Het invullen van de online vragenlijst over uw eigen gezondheid zal ongeveer 1 tot 1,5 uur duren. Mocht u ook de vragen over uw kind invullen, dan zal het invullen van de twee vragenlijsten samen ongeveer 2 uur in beslag nemen. U hoeft niet alles in een keer in te vullen, u kunt er ook voor kiezen de vragenlijst op verschillende momenten in te vullen.

Kan ik tijdens het beantwoorden van de vragen iemand om advies vragen?

Voor het beantwoorden van vragen zijn wij tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar op: 06 – 533 620 76. U kunt ons ook mailen: info@womb-project.nl

Wat als ik niet wil antwoorden of als ik het antwoord op een vraag niet weet?

U bent nooit verplicht om antwoord te geven. Wij begrijpen dat sommige vragen lastig zijn. Mocht u de vraag niet begrijpen dan kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Moet ik weer een stappenteller gebruiken en afvallen met de Eetmeter?

Nee, we vragen u in dit onderzoek niet om uw leefstijl te veranderen. We vragen u wel om de vragenlijsten in te vullen en een bewegingsmeter te dragen om een indruk te krijgen van uw gezondheid en uw leefstijl.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!